Werkzaamheden als dierentolk

Een consult bij mijn praktijk Dancer of Life kan worden aangevraagd voor onder andere:dDSC_0050

 • Algmene informatie en de mening van dieren.
 • Onzekerheid over het welzijn van (huis)dieren.
 • De achtergrond van (huis)dieren achterhalen.
 • Onzekerheid over de huisvesting of de komst van een nieuwe huisgenoot.
 • Weer in contact komen met het overleden (huis)dier

Een consult aanvragen voor een dier geeft niet alleen antwoord op de vragen die de companions (‘baasjes’) hebben maar huisdieren geven ook inzichten mee voor hun companion met de bedoeling hen verder op weg te helpen in hun persoonlijk leven.

Bij een consult vertaal ik gedrag, emoties en informatie van dier naar mens en van mens naar dier. Wanneer mensen bij mij op consult komen voor hun dier is het omdat zij zich zorgen maken om diens gezondheid of om hun gedrag. Na zo’n consult is niet alleen het dier behandeld maar ook de companion van het dier.


 

Bij mij kwamen eens een dame en haar hond. Deze dame maakte zich zorgen om de gezondheid van haar dier en vertelde dat ze al meerdere malen naar de dierenarts was geweest, zonder resultaat. Ik ging aan het werk en maakte telepathisch contact met de hond. Al vrij snel veranderde het gesprek in een trancereis, 1 van mijn werk- en reismethodes als sjamaan. Al vrij snel werd duidelijk dat de hond niet alleen last had van eigen fysieke klachten, maar dat hij ook wat gezondheidsklachten en angsten had overgenomen van zijn companion. Tijdens de nabespreking begreep de dame de verkregen informatie en werden zaken hierdoor helder. Ook de fysieke klachten die haar hond had overgenomen waren herkenbaar. De dame wist precies wat ze moest veranderen om haar en haar dier gezonder en gelukkiger te maken. Een week later mailde ze met de mededeling dat het goed ging met haar hond en dat beiden meer rust hadden gevonden.


 

Veel mensen komen in eerste instantie op consult voor hun huisdier maar al vrij snel wordt duidelijk dat het eigenlijk om de companion (‘baasje’) van het dier gaat. Waarom een consult bij mij vaak draait om de mens en niet zozeer om het huisdier komt omdat dieren hun companion spiegelen. Dieren spiegelen het gedrag van de mens, maar ook hun emoties en zelfs de gezondheid worden door de dieren gespiegeld. Zoals in het voorbeeld hierboven wordt duidelijk dat fysieke klachten van de mens letterlijk worden overgenomen door hun huisdier. Door al deze informatie te spiegelen willen dieren hun companion helpen zaken helder te krijgen en deze op te lossen waardoor de mens weer lekker in haar / zijn vel gaat zitten.

Na ieder consult is duidelijk zichtbaar dat mensen meer begrip hebben gekregen voor hun huisdier. Men begrijpt wat er gaande is waardoor veel zaken helder en duidelijk worden, niet alleen voor het dier maar ook voor zichzelf. Dit heeft als resultaat dat de relatie tussen mens en dier nog hechter wordt. Door de verkregen informatie verandert er het 1 en ander voor de mens persoonlijk. Want door aan deze zaken te werken kan het leven een positieve wending krijgen met als resultaat dat men gelukkig(er) wordt. En dit is ook wat dieren voor hun mens willen, dat wij gelukkig worden en zijn.

Overleden dieren
IMG-20151109-WA0000

Consulten doe ik niet alleen voor levende dieren maar ook voor dieren die overleden zijn. Mensen van wie hun dier is overleden vinden het vaak prettig en troostend te weten waar hun dier is, of ze gelukkig zijn op hun nieuwe plek en hoe zij het leven hebben ervaren hier op aarde. Ook hier brengt een consult heling voor de nabestaanden omdat zij het verdriet kunnen verwerken, het verlies krijgt een plek en het rouwproces duurt hierdoor korter. Omdat er veel antwoorden komen op hun vragen, ontstaat er veel rust en kan men weer het leven oppakken. En ook hier weer willen overleden dieren inzichten meegeven met de bedoeling hun companion weer gelukkig zien.

Praktische zaken

Een consult bij mijn praktijk Dancer of Life verloopt als volgt:

 1. Na het eerste contact (gratis) wordt gevraagd vragen op te stellen voor het dier en deze, tezamen met een recente foto van het dier te mailen.
 2. Het gesprek met de cliënt duurt minimaal 1,5 uur. Dit is echter afhankelijk van het aantal vragen wat de companion van de cliënt heeft en wat het dier wil vertellen.
 3. Na het gesprek wordt een verslag opgesteld en een afspraak gemaakt voor het eindgesprek.
 4. Het eindgesprek vindt plaats. Aan het einde hiervan wordt het verslag overhandigd en eventueel extra informatie meegegeven.

Kostenmoney animals

 1. De kosten voor een consult zijn €75,- inclusief BTW en exclusief reiskosten.

 2. De kosten voor een consult met een overleden dier zijn €50,- inclusief BTW.

 3. De kosten voor een consult met vermiste dieren zijn €45,- inclusief BTW.

Kvk-nummer: 59979682

BTW-nummer: 206343048B01 

Ik ben dierentolk, maar geen dierenarts. Dit houdt in dat ik zieke en gewonde dieren niet kan behandelen. Maak je je zich zorgen om de gezondheid van jouw dier omdat het zich niet vitaal voelt of gewond is, ga zo spoedig mogelijk naar de dierenarts.
Wel kan ik met de verkregen informatie (afkomstig van het dier) jou richtlijnen geven tezamen met de bronnen die voor de situatie belangrijk zijn. Ook kan ik adressen van specialisten opgeven waar je eventueel terecht kunt.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen?

Maak dan gebruik van het onderstaande formulier

* is verplicht

Uw naam*

Uw e-mail*

Onderwerp

Uw bericht

Style Switcher

Layout options
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
View all options →